Gastenboek 2017

7 Berichten

Voeg bericht toe


MCN Capoeirashow

Beste bezoekers.

MCN Capoeirashow is weer in Natal.

Wij danken u voor uw belangstelling in de afgelopen maanden en hopen u in 2018 weer te kunnen begroeten.

Muito obrigado

Linda

Bijna elke vrijdag en zaterdag genieten wij van jullie show in de Efteling tijdens het negen pleinen festival. Mijn zoontje Vinz is zo gefascineerd van jullie, met als gevolg dat hij dinsdag 5 september zijn eerste proefles capoeira heeft.
Hopelijk mogen we volgend jaar weer van jullie genieten in de Efteling en kan mijn zoontje dan weer met jullie mee bewegen !

Groetjes Linda, Vinz en Liz

Eefje Dohmen

Ik heb de show afgelopen donderdag niet gezien, maar ik geloof zo wel, dat jullie zeer goed zijn. Zeer professioneel, omdat ik jullie af en toe ben tegengekomen, op het terrein van de Herk in Venray. Ik heb jullie dus niet zien dansen, maar jullie doen zeer goed werk. Voor de kansarme kinderen, geven jullie alles. Dat is zeer mooi om te horen. Ik bewonder jullie vanwege het doel wat jullie voor ogen hebben. En ik hoop dat er heel veel kinderen (het liefst allemaal) nu veel kansen kunnen krijgen. Ik ben helemaal gek van de samba-dans, dit wil ik komend jaar (vanaf september) ook proberen om onder de knie te krijgen, en dan optreden. Ik vind de kleding ook mooi (verentooi en string-bikini) om aan te hebben en daarin te dansen. Vanaf september ga ik proberen om de samba-dans onder de knie te krijgen, en ook in woord wil ik proberen om de samba-dans te begrijpen en daarmee bedoel ik het leren van de Braziliaans-Portugese taal. Als ik de samba-dans kan, hoop ik een keer met jullie mee te doen bij de samba-dans. Ik wens jullie heel veel succes en heel veel plezier hier in Nederland bij jullie optredens en buiten jullie optredens om.

Groetjes

Eefje

Mirjam Kleinjan

Vandaag, samen met mijn 2 dochters, de show gezien op het Vincent van Gogh.
Echt prachtig!! Ik was zeer onder de indruk.
1 van mijn dochters zit op Capoeira, dus voor haar was het extra leuk om te zien, hoe de bewegingen, die ze nu in slow motion leert er uiteindelijk uit kunnen zien.

Prachtig doel: kansarme kinderen educatie geven. Heel belangrijk en zo waardevol om de kinderen te leren dat ze ook mee tellen!

Warme groet,

Mirjam

Familia van de Langenberg

Goedemiddag

Wij waren vandaag bij jullie show.
We vonden het super leuk en de jongens vonden het spannend. En fijn dat het voor zo'n goed doel is.
Muito muito bom

Mark . Doortje Marcio Anthony Stijn en ben

MCN Capoeirashow

De eerste shows zitten er weer op.

De agenda komt al weer aardig gevuld.

Wil jij je evenement ook door ons een extra zomers gevoel geven dan gaat dat met deze temperaturen zeker lukken.

Valeu

MCN Capoeirashow

Beste Bezoeker,

Het doet ons goed om weer naar Nederland te komen dit jaar en om jullie berichten te lezen in ons gastenboek. Wij zullen jullie ook dit jaar weer een daverende show laten zien. Graag lezen wij wat jullie van onze show vonden. Dank alvast en geniet ervan. Tot ziens

MCN Capoeirashow
Valeu.